22. maaliskuuta 2012

Valkeisen Loma vuoden kehittyvä maaseutumatkailuyritys 2012

Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry ja Lomalaidun Ry antoivat Vuoden kehittyvä maaseutumatkailuyritys -tunnustuksen Valkeisen Loman Auni ja Altti Syrjäselle.


Tunnustus jaettiin nyt viidennen kerran vuosittain järjestettävän Valtakunnallisen maaseutumatkailuyrittäjien ja -kehittäjien seminaarin yhteydessä Hämeenlinnassa 20.-21.3.2012.


Ähtäriläisen Valkeisen Loman Auni ja Altti Syrjänen saivat tunnustuksen aktiivisesta maaseutumatkailutilan toiminnan kehittämisestä ja monipuolisesta markkinointikanavien hyödyntämisestä. Valkeisen Loman sanotaan toimivan hyvällä draivilla ja yrittäjänäkökulmalla ottaen kantaa kehittämiseen omalla alueellaan.  


Sähköisen markkinoinnin merkitys on Valkeisen Lomalle suuri. Yrityksen matkailutuotteet ovat esillä muun muassa Booking.com ja GoFinland.fi -myyntiportaaleissa. Venäläiset ovat tärkeä asiakasryhmä esimerkiksi vuoden vaihteen sesonkina.  Nuoret perheet ovat Valkeisen Loman pääkohderyhmä puolestaan kesäsesonkina, joten aktiivisuus yrityksen Facebook-sivuilla tavoittaa hyvin kohderyhmän. Myös yrityksen omiin kotisivuihin panostetaan jatkossa entistä enemmän ja ne uudistuvat alkavaan kesäsesonkiin mennessä.


Lue lisää tunnustuksesta Maaseutupolitiikan sivuilta. Valkeisen Loman kotisivuille pääset tästä.


Onnea Auni ja Altti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti